Kappseglingar

Sandhamn Open, Lidingö Runt eller Hyundai Cup…
Med toppmodern, välutrustad och kappseglingsriggad Beneteau First 50 kan vi erbjuda möjligheten för företag och grupper att delta i organiserade regattor och kappseglingsevenemang.

Ta möjligheten att utmana kollegor eller kunder i ett gemensamt projekt och ställ upp en av de organiserade kappseglingarna ombord på en båt, eller fördelade på två identiska båtar!
Tillsammans med kompetent skeppare/coach från Out Seglingsevenemang svetsar ni samman arbetsgruppen genom ett gemensamt projekt! Förberedelse, planering och träning läggs upp utifrån Era förutsättningar, för att sedan sjösätta projektet den aktuella tävlingsdagen.

Gotland Runt/ÅF Offshore Race

Vi erbjuder ett spännande veckoprogram som inkluderar träningsdagar och tävling för Er grupp med full synlighet för Ert varumärke/företagsnamn mitt i centrala Stockholm innan tävlingen går av stapeln.

Programmet inkluderar förberedelsedag, träningsdagar, kappsegling med våra toppmoderna kappseglingsriggade 50-fotare, med hög komfort ombord, samtliga måltider ombord samt trevlig avslutningsmiddag och åter transport från Sandhamn efter avslutad tävling. Beräknad tid för hela eventet blir 5-7 dagar.
Två erfarna skeppare från Out är med er under hela eventet som coach och säkerhetsansvarige. Båtarna är fullt utrustade med ny teknik, komplett segeluppsättning med gennacker. Naturligtvis ingår all erforderlig säkerhetsutrustning (godkänd livflotte, livlinor och flytvästar etc.) enligt tävlingsreglerna samt ansvarsförsäkring. Vi har även kompletta sjöställ, handdukar, sängkläder till hela teamet.

Vi skräddarsyr eventet anpassat för Era behov. Ingen tidigare erfarenhet av segling/kappsegling krävs!