Seglingsuppdrag

Söker ni en utmaning utöver det vanliga kan vi erbjuda seglings-/skärgårdsuppdrag. Oavsett vindar blir detta den ultimata utmaningen för er grupp som söker fart och fläkt i er aktivitet!

En uppdragsbaserad seglingsaktivitet bland några av skärgårdens 30.000 öar.

Varje besättning/grupp får under dagen i uppdrag att navigera mellan ett antal punkter/koordinat. Deltagarna får segla båtarna, med allt vad det innebär att hissa segel, lägga kurser och göra strategiska och taktiska val. Tävlingen involverar traditionell kappsegling mellan båtarna och dess besättningar, samla poäng genom segling via koordinat med olika poäng, och ett antal olika uppdrag ombord att genomföra ombord eller i land! Tempot är högt för att uppnå bästa resultat ställs krav på gruppens förmåga att jobba ihop som ett team, planera och kommunicera.

Lunch intas under dagen ombord, båtarna tillsammans i lämplig vik. Ett uppskattat tillfälle att prata och umgås på tvärs av besättningarna/båtarna.
En inspirerande och unik mix av kappsegling, och samarbete, strategi och taktik, som kan kompletteras med östopp för aktivitet på land.

 

Aktiviteten ägnar sej för grupper som har en heldag till förfogande.