Skärgårdssegling

Skärgårdsseglingen ger er en fantastisk möjlighet, att som grupp ta del av och njuta av vår vackra skärgård. Ett perfekt sätt att umgås och knyta kontakt med arbetsgruppen i en annan miljö än vardagen erbjuder.
Alla vet vi värdet av en paus och inte minst frisk luft under en intensiv arbetsdag. Ta en bensträckare under konferensen och lägg in en gruppstärkande segling för att svetsa ihop teamet! Eller avsluta konferensen/arbetsdagen med en segling där ni får tillfälle att knyta ihop säcken.

Waxholm, Grinda, Finnhamn, Sandhamn, Utö

Mönstra på i en hamn nära er och låt vinden fylla seglen. Tillsammans med våra erfarna skeppare kryssar ni fram bland öar och skär, anpassat efter era tider och förutsättningar.
Vi har våra smultronställen och ger er gärna förslag på en passande rutt utifrån era önskemål. Kanske vill ni äta en god lunch på en skärgårdskrog, ankra upp i en vik, eller äta en nygrillad middag på klipporna i solnedgång i det yttre havsbandet. Bastubad och nattliga dopp eller en helkväll på skärgårdskrog. En dag, två dagar eller varför inte en långhelg. Vi erbjuder övernattning ombord i tvåmannahytter eller boende på någon av skärgårdens anläggningar. Ni ger oss förutsättningarna och vi ger er en upplevelse utöver det vanliga!