Skärgårdssegling

Skärgårdsseglingen ger er en fantastisk möjlighet, att som grupp ta del av och njuta av vår vackra skärgård. Ett perfekt sätt att umgås och knyta kontakt med arbetsgruppen i en annan miljö än vardagen erbjuder.
Alla vet vi värdet av en paus och inte minst frisk luft under en intensiv arbetsdag. Ta en bensträckare under konferensen och lägg in en gruppstärkande segling för att svetsa ihop teamet! Eller avsluta konferensen/arbetsdagen med en segling där ni får tillfälle att knyta ihop säcken.

Waxholm, Grinda, Finnhamn, Sandhamn, Utö

Mönstra på i en hamn eller vid anläggningen där ni befinner och låt vinden fylla seglen. Tillsammans med våra erfarna skeppare kryssar ni fram bland öar och skär, anpassat efter era tider och förutsättningar.
Vi har våra smultronställen och ger er gärna förslag på en passande rutt utifrån era önskemål. Kanske vill ni äta en god lunch på en skärgårdskrog, ankra upp i en vik, eller äta en nygrillad middag på klipporna i solnedgång i det yttre havsbandet. Bastubad eller en helkväll på skärgårdskrog. Ni ger oss förutsättningarna och vi ger er en upplevelse utöver det vanliga!