Bli ett med naturen och upplev Stockholms vackra skärgård i en kajak!

Under senaste åren är kajakpaddling en aktivitet för vilken intresset ökat enormt. Kanske inte så konstigt om vi ser till den vardag vi alla delar med pressade deadlines och fullspäckade scheman. Kontrasten att glida fram över vattenytan är milsvid och ett härligt sätt att rensa tankarna och fylla på batterierna.

Att utforska skärgården från kajak ger fina möjligheter att upptäcka platser dit du annars inte når. Stockholms skärgård är unik med sin rika övärld och det finns massor att utforska. Varje del av vår skärgård har sin speciella karaktär. Mellanskärgården är örik och relativt lättillgänglig med en mängd smala sund och vikar att smyga mellan i sin kajak, för nybörjare såväl som mer erfarna paddlare.

Kajakpaddling i grupp ger deltagarna som annars aldrig skulle prova på en möjlighet att uppleva naturen från en helt annan vinkel. Och att paddla tillsammans i grupp är även en gemensam prestation för att stärka banden internt, och något företaget kan minnas tillsammans.

Från vår hemmahamn, Rindö Hamn, utanför Waxholm, har vi ett perfekt utgångsläge för kajakutflykter för våra grupper. Härifrån kan vi anordna kajakutflykter för er grupp där vi står för kajaker och kompetenta instruktörer med god lokalkännedom.

Paddlingen kan även kombineras med våra seglingsaktiviteter.

Hel- eller halvdag, med eller utan lunch.

Kontakta oss så berättar vi mer!