Grupp- och företagssegling; konferens, kick-off, kundevent eller teamaktivitet

Någon mer gruppstärkande aktivitet än segling som är svårt att hitta!
Målfokusering, kommunikation, samarbete – allt sätts på prov under lättsamma former. En seglingsaktivitet passar som regel in i alla sammanhang och syften; kick-off, konferens, teambuilding, relationsbyggande kundevent, och som redskap för ledarutveckling eller teamträning i samband med grupputveckling och ledarskapsträning. Eller en segling med vänner och familj.

Transportsegling, Konferenssegling, Teamsegling, Match-Race, Skärgårdssegling eller City-segling mitt i Stockholm…

Vi är stolta över att ha ostkustens största flotta av 50 fots segelbåtar! Ombord varje båt har vi plats för upp till 12 deltagare. Tillsammans med våra väl anförtrodda samarbetspartners arrangerar vi seglingsevenemang för upp till ca 300 deltagare!

Gemensamt för våra seglingar är att det inte krävs någon tidigare seglingserfarenhet! Ni seglar, navigerar och gör vägval själva. Alla kan delta efter egen förmåga och intresse. Våra erfarna skeppare står för säkerhet och vägledning ombord varje båt. Samtliga deltagare erbjuds vind- och regnkläder och flytvästar, alternativt varma flytoveraller.

Vi startar ert äventyr där Ni önskar – förutsatt att det går att nå med segelbåtar i vår storlek! Stockholm City, Nacka, Lidingö, Vaxholm, Stavsnäs, Saltsjöbaden..

Tillsammans med våra kvalificerade skeppare erbjuder vi en seglingsupplevelse utöver det vanliga, oavsett årstid!

Kombinationsaktiviteter

Omväxling förnöjer! För Er som vill prova olika aktiviteter, vill erbjuda valmöjlighet i samband med ert event, eller behöver ett tids- och kostnadseffektivt upplägg skräddarsyr vi en passande kombinationsaktivitet;

Segling-Yoga, Segling-Paddling, Segling-Fiske, Segling-Rib, eller Segling-Golf.

Här är det bara kreativiteten som sätter stopp för utformandet. Prata med oss och berätta Era önskemål och syften så hittar vi ett passande aktivitetsupplägg för just er!
Välkomna ombord för en oförglömlig upplevelse i samband med er kickoff, kundmöte eller konferens!

Skicka oss Er förfrågan så hör vi av oss med tänkbart upplägg och offert!