Skärgårdskonferens och konferenssegling

Skulle gruppen vara större eller behoven av teknik av mer avancerad karaktär, än den miljö våra båtar erbjuder, har vi lång erfarenhet av att samarbeta med konferensanläggningar i hela Stockholms skärgård. Vi hjälper er gärna att hitta rätt ställe för just er konferens i skärgården med skräddarsydd konferenssegling!

Vi erbjuder er även möjligheten att samla allt under ”ett tak”. Vi kan hjälpa er med en komplett konferens med logi, måltider, transporter och aktiviteter!
Vi har i enlighet med svensk lagstiftning ställt en statlig resegaranti hos Kammarkollegiet.

Vi samarbetar med ett flertal konferensanläggningar, charterföretag och aktivitetsarrangörer, så fråga oss gärna om råd.

Mallorca konferens

Förläng sommaren eller njut en tidig vår! Lägg höst-/vinter-/vår- konferensen på Mallorca! En ö fylld av möjligheter, mitt i Medelhavet.
Här finns en vidsträckt bergskedja, kulturella byar och städer, vingårdar, golfbanor, och inte minst havet. Från september till april har ni chansen att kombinera möte och konferens med vandring, segling, golf, och kultur i ett härligt klimat.

I februari blommar mandelblommorna för fullt, och lunchen kan avnjutas ute i den varma vårsolen. Luften är klar och frisk för vandring och till havs får ni en skön bris. Badtemperaturen är för de modigare, då även Medelhavet tar tid att värmas upp på våren.

I oktober upplever vi svenskar fortfarande sommarvärme på Mallorca. Man kan fortfarande njuta uteserveringarna på kvällarna och badtemperaturen är behaglig för sensommardopp.

Vi vågar lova att vi har utforskat ön bättre än de flesta och kan därför erbjuda er en komplett utlandskonferens med hotell, konferens och aktiviteter för just er grupp.

Kontakta oss så berättar vi mer om möjliga upplägg och varför just denna ö ligger oss varmt om hjärtat!

vandring-alaro-03420160720_105644KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA