Segling med övernattning

Tänk att få ankra upp i en vik efter en heldag på sjön. Nöjd i kropp och själ efter att som grupp jobbat tillsammans genom att segla de stora båtarna fram genom vår vackra skärgård.

Väl förtöjda i naturhamn vid klipporna tänder vi grillen och tar ett kvällsdopp medan grillen blir perfekt. Kanske har vi tagit er till något av våra smultronställen där det finns en vedeldad bastu. Tillsammans förbereder vi middagen och får en avslappnad och trevlig kväll tillsammans med såväl seglarsnack som kreativa tankar och reflektioner som blomstrar upp efter en dag med frisk luft, långt från kontoret.

Efter en trevlig kväll kryper ni till kojs i båtarnas bekväma hytter. Ombord på våra båtar erbjuder vi tre och fyra dubbelhytter. Varje hytt har tillgång till dusch och toalett. Båtens hjärta består av en salong med ett välrustat kök och en bekväm bord/soffavdelning.
Efter en god natts sömn väntar morgondopp för den modige och frukost, innan vi kastar loss för ännu en dag av härlig segling med aktiviteter anpassat för just er grupp och syfte.

Konferens ombord

För det lilla företaget eller ledningsgruppen som behöver jobba avskilt i en annorlunda, kreativ miljö finns möjlighet att konferera ombord på våra båtar.
Få ett perfekt upplägg på dagen när ni varvar teori med praktik i en maritim miljö i våra bekväma båtar, eller varför inte på klippan i samband med lunchstopp?
Oavsett om ni har ett specifikt problemområde som ni vill jobba med eller om ni bara vill ta en bensträckare är seglingen ett fantastiskt komplement till konferensen. Ombord finns möjlighet att sitta 6-8 personer i en bekväm salong. Möjlighet till vanligaste tekniska utrustningen finns ombord, hör gärna av er med era specifika önskemål.