”OUT”

Out är det engelska ordet för ute. För oss på Out Seglingsevenemang betyder det så mycket mer. Äventyr, aktiviteter, upplevelser men kanske framförallt att ha kul tillsammans. Självklart är vi utomhus, året runt, i alla väder!

Vår affärsidé och målsättning

Vi hjälper våra grupper att själva skapa den bästa upplevelsen. Det gör vi genom att erbjuda seglings- och skärgårdsaktiviteter där Ni som deltagare själva är aktiva.

Tillsammans med våra kompetenta och erfarna skeppare och instruktörer skapar vi tillsammans en aktivitet där både  individen och  gruppen utmanas tillsammans. Vi är övertygade om att upplevelsen av en aktivitet blir som starkast då deltagarna själva får prova, agera och arbeta tillsammans!
På Out arbetar vi på heltid med vår verksamhet, vilket gör att vi besitter en solid kompetens och erfarenhet att arrangera seglingsaktiviteter och företagsevenemang.

Inte minst arbetar vi efter devisen ”rather safe than sorry”. Med det menar vi att våra aktiviteter är genomsyrade av högt säkerhetstänkande och är planlagda i minsta detalj. Detta eftersom vi hanterar människor fysiskt men också mentalt i våra övningar. Självklart sätter vi säkerheten främst i allt vi gör tillsammans med kund.