”OUT”

Out är det engelska ordet för ute. För oss på Out Seglingsevenemang betyder det så mycket mer. Äventyr, aktiviteter, upplevelser men kanske framförallt att ha kul tillsammans. Självklart är vi utomhus, året runt, i alla väder!

Vår affärsidé och målsättning

Vi hjälper våra grupper att själva skapa den bästa upplevelsen. Det gör vi genom att erbjuda aktiviteter där Ni som deltagare är aktiva.

Oavsett vilken typ av aktivitet ni väljer att göra, till havs eller på land, i Stockholms skärgård eller på Mallorca, har de ett gemensamt. Det är kunden som aktivt skapar den bästa upplevelsen. Tillsammans med våra kompetenta skeppare och instruktörer skall det vara en utmaning både för individen och för gruppen.

Vi är övertygade om att upplevelsen av en aktivitet blir som starkast då deltagarna själva får prova, agera och arbeta tillsammans!
En förutsättning är dock att vi som planerar, organiserar och ser till att er aktivitet genomförs, kan erbjuda en professionell service och kompetens. På Out arbetar vi på heltid med vår verksamhet vilket gör att vi besitter en solid kompetens och erfarenhet att arrangera seglingsaktiviteter och företagsevenemang.

Inte minst arbetar vi efter devisen ”rather safe than sorry”. Med det menar vi att våra aktiviteter är genomsyrade av högt säkerhetstänkande och är planlagda i minsta detalj. Detta eftersom vi hanterar människor fysiskt men också mentalt i våra övningar. Självklart sätter vi säkerheten främst i allt vi gör tillsammans med kund.