Roger Granat

Grundare och ägare av Out med ett förflutet inom Stockholms Brandförsvar. Roger är ett välkänt ansikte för de flesta som seglat med oss genom åren, och har en fantastisk lokalkännedom i hela Stockholms skärgård. Han har lång erfarenhet av såväl segling som att arbeta med människor och grupputveckling och processer ombord. Han uppfattas av ”alla” som en otroligt trygg och erfaren personlighet. Ni som seglat med honom vet…

Mimmi Grönkvist

Ansvarig för verksamhetsdriften, sälj, marknadsföring och administration. Kort och gott ansvarig för att ”allt flyter”. Mimmi jobbar även med ledarskapsträning och grupputveckling ombord och på land.
Som ekonom och marknadsförare med skärgårdsbakgrund är detta ett jobb väl passande för ”fisken i vattnet”. Mimmi har ett stort kontaktnät i skärgården och på Mallorca och hjälper gärna till att lägga upp ett evenemang som passar er.

Olle Enström

Som inbiten seglare sedan barnsben och bakgrund i reklambyrå och projektledning arbetar Olle i Out med sälj, planering och projektledning av våra aktiviteter/evenemang. Han är oftast huvudansvarig skeppare ”ute i fältet” och tar hand om våra grupper som en av våra duktiga skeppare.

Skepparna/Instruktörerna

Båtarna är vårt verktyg och plattform för våra tjänster, men våra skeppare och instruktörer är A och O för att säkerställa resultatet och upplevelsen i våra aktiviteter. Vi har en stab av fasta skeppare och instruktörer som har en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor och grupper såväl ombord som i land.

De har såklart erforderlig och behörig skepparkompetens (minimum Fartygsbefäl klass VIII) samt lång erfarenhet av Stockholms skärgård. Med detta i ryggsäcken besitter de därmed kunskapen att lägga upp den finaste seglingen/aktiviteten utifrån rådande omständigheter den dag ni har valt att segla, samtidigt som de kan inspirera, entusiasmera och skapa trygghet och säkerhet för våra gäster ombord.

Vi och våra skeppare/instruktörer arbetar och seglar året runt i alla väder och deras kunskap är mycket viktig för att säkerställa den kompletta, kvalitativa upplevelsen!