Roger Granat

Grundare och ägare av Out med ett förflutet inom Stockholms Brandförsvar. Roger är vår huvudskeppare, och ett välkänt ansikte för de flesta, och har en fantastisk lokalkännedom i hela Stockholms skärgård. Han har lång erfarenhet av såväl segling som att arbeta med människor och grupputveckling och processer ombord. Han uppfattas av ”alla” som en otroligt trygg och erfaren personlighet. Ni som seglat med honom vet…

Mimmi Grönkvist

Mimmi, företagets VD, anställd i Out sedan 2003, ansvarig för att ”allt flyter” som eventkoordinator och projektledare, ansvarig för sälj och marknadsföring samt administrationen.

Mimmi håller även i ledarskapsträning och grupputveckling ombord och på land.

Som ekonom och marknadsförare med skärgårdsbakgrund är detta ett jobb väl passande för ”fisken i vattnet”. Mimmi har ett stort kontaktnät i skärgården och på Mallorca och hjälper gärna till att lägga upp ett evenemang som passar er.

Skepparna/Instruktörerna

MedarbetareBåtarna är vårt verktyg och plattform för våra tjänster, men våra skeppare och instruktörer är A och O för att säkerställa resultatet och upplevelsen i våra aktiviteter. Vi har en stab av fasta skeppare och instruktörer som har en gedigen erfarenhet av att arbeta med människor och grupper såväl ombord som i land.

De har såklart erforderlig och behörig skepparkompetens (minimum Fartygsbefäl klass VIII) samt lång erfarenhet av Stockholms skärgård. Med detta i ryggsäcken besitter de därmed kunskapen att lägga upp den finaste seglingen/aktiviteten utifrån rådande omständigheter den dag ni har valt att segla, samtidigt som de kan inspirera, entusiasmera och skapa trygghet och säkerhet för våra gäster ombord.

Vi och våra skeppare/instruktörer arbetar och seglar året runt i alla väder och deras kunskap är mycket viktig för att säkerställa den kompletta, kvalitativa upplevelsen!