Säsongsavslutning – Julsegling

Det har varit en lång tid präglad av pandemin. Nu om någonsin är behovet att runda av efter en annorlunda tid, att träffa kollegorna och göra något tillsammans, större än någonsin.

Vi välkomnar er ombord för en annorlunda aktivitet, som avslutning av året med kollegor eller vänner. En härlig cruise i midvinter-sken där alla får jobba sig varma, tillsammans – utomhus!
E
fter en aktiv segling kan julbordet avnjutas traditionsenligt på önskad skärgårdskrog, alternativt i enklare form med ”jul-tapas” ombord innan avmönstring. Oavsett blir detta garanterat en julaktivitet som alla kommer att minnas!

Förslag till upplägg (ca-tider):
Kl. 16.00: Påmönstring mitt i centrala Stockholm, Waxholm eller Stavsnäs Vinterhamn.
Vi hissar segel ut genom den karga vinterskärgården. Våra ansvariga skeppare står för säkerhet och vägledning ombord så att alla kan delta i en aktiv seglats. I de varma flytoverallerna håller Ni er varma och torra. Varm glögg och pepparkaka bjuds i den varma kajutan.
Kl. 18-19 förtöjer vi vid önskad brygga. Fyllda av gemensam upplevelse och intryck tillsammans rundar vi av med en enklare ”jultapas” ombord. Eller ett mer traditionellt julbord på önskad anläggning. För julbord nära Stockholm rekommenderar vi segling till Pansarbatteriet på Kastellet , anrika Vaxholms hotell, eller Fredriksborgs hotell. För att uppleva yttersta havsbandet rekommenderar vi Seglarhotellet
i Sandhamn.

Kontakta oss direkt så berättar vi mer om möjligheterna, anpassade för just detta års särskilda rekommendationer.

Välkomna ombord och önskar vi på Out Seglingsevenemang!