Säsongsavslutning – Julsegling

2020 har varit ett annorlunda år – präglat av pandemin. Inget är sig likt. Flertalet arbetar hemifrån och vi måste alla ta ansvar för att hålla avstånd på arbetsplatser och socialt. Mycket kan vi göra digitalt som tur är. Men behovet att träffas med kollegorna kan inte helt ersättas av digitala träffar. Så här i slutet av året är behovet att runda av efter hösten och ett annorlunda år, och att träffa kollegorna och göra något tillsammans, stort.

Att komma ut tillsammans, på ett ansvarsfullt sätt, i friska luften är något FHM rekommenderar. Att segla tillsammans är ett utmärkt sätt att kombinera en gruppstärkande aktivitet med socialt umgänge på lagom avstånd efter månader av avskildhet och digitala möten!

Vi välkomnar er ombord för en annorlunda aktivitet som avslutning av året med kollegor eller vänner. En härlig cruise i midvinter-sken där alla får jobba sig varma, tillsammans – utomhus!
E
fter en aktiv segling, om ni fortsätter tillsammans på någon av skärgårdens Corona-säkrade julbord eller om ni väljer att avsluta i en enklare form med glögg och tilltugg ute i sittbrunnen innan avmönstring, blir detta garanterat en julaktivitet som alla kommer att minnas!

Förslag till upplägg (ca-tider):
Kl. 16.00: Påmönstring mitt i centrala Stockholm, Waxholm eller Stavsnäs Vinterhamn.
Vi hissar segel ut genom den karga vinterskärgården. Våra ansvariga skeppare står för säkerhet och vägledning ombord så att alla kan delta i en aktiv seglats. I de varma flytoverallerna håller Ni er varma och torra.
Kl. 18-19 förtöjer vi vid önskad brygga. Fyllda av gemensam upplevelse och intryck tillsammans rundar vi av med glögg och en enklare “jultapas” ombord, alternativt om ni valt mer traditionellt julbord på anläggning. Vi kan då rekommendera julmiddag i Pansarbatteriet på Kastellet , anrika Vaxholms hotell, eller i yttersta havsbandet i Sandhamn på Seglarhotellet.
Kontakta oss direkt så berättar vi mer om möjligheterna, anpassade för just detta års särskilda rekommendationer.

Välkomna ombord och önskar vi på Out Seglingsevenemang!