Regattan

Regattan är den perfekta aktiviteten för er som vill tävla inom företaget, eller externt utmana era kunder, leverantörer eller samarbetspartners. Som med alla våra seglingsaktiviteter krävs ingen tidigare seglingserfarenhet. Även de minst erfarna blir triggade av tävlingsinstinkten och bidrar till det gemensamma teamets prestationer.

En företagsaktivitet genom skärgården

Gör regattan till en aktivitet med ett antal delrace genom skärgården, förslagsvis som eller en aktivitet på väg ut till er konferens eller kick-off!

Vi inleder dagen med ett skepparmöte där båt/-besättningsindelning görs. Efter kort information mönstrar ni på och kastar loss. Våra erfarna skeppare ger er en introduktion till segling och navigering därefter lämnar han över rodret. Gruppen ges ordentligt med tid till ”insegling” med träning och lära känna båtarna för att kunna optimera rollerna ombord. Men sedan är det upp till er! Här skall segel trimmas och besättningen taggas! Nerver på helspänn, vem ligger närmast startlinjen när skottet fyras av?
I en regatta kör vi ett antal deltävlingar med uppehåll för en trevlig lunch innan det åter är dags att hissa segel, kanske har ni en ledning att försvara eller så är det hög tid för revansch.

Så småningom lägger vi kurs mot dagens hamn där avmönstring sker och segrande besättning utses. Därefter är det dags för traditionsenlig regatta middag och prisutdelning.

Önskas följebåt med domare och fotograf för att bevaka regattan arrangerar vi såklart detta!