Outdoor möte och företagsanpassning

måndag, 30 mars, 2020

I rådande tider är möten och konferenser svårmotiverade…Det drabbar oss alla och vi hoppas att läget kan normaliseras inom en inte allt för lång tid… Men under nuvarande om omständigheter och en tid framöver, när många jobbar hemifrån, kan behovet att träffa arbetsgruppen/kollegorna vara nog så viktigt. Ombord på våra rymliga och bekväma båtar kan vi erbjuda en annorlunda mötesplats, utomhus. Eller varför inte kombinera en gruppstärkande seglats med adhoc-möte på däck! Enligt folkhälsomyndighetens rekommendationer är umgänge utomhus att rekommendera dessa tider, och ombord på våra båtar finns gott om plats och möjlighet till att hålla ett hälsosam distans till varandra!

Anpassning med hänsyn till Covid-19

Under rådande ovisshet med corona-epidemin kommer vi t.o.m juli månad att erbjuda segling med färre antal gäster ombord per båt till reducerat pris. Istället för att som vanligt fördela upp till 12 gäster per båt kommer vi att sörja för mindre grupper, om ca 6-7 pers per båt. Naturligtvis erbjuder vi under denna tid ett förmånligare pris per båt!

Vi anpassar även miljön och vårt arbete ombord i möjligaste mån utifrån Folkhälsomyndighetens rekommendationer; Presentationer, genomgångar och fika/lunch görs ute i sittbrunnen. Under hela aktiviteten håller vi oss såklart uppe på däck och i sittbrunnen, med uppdrag på olika poster för att undvika att fler trängs kring samma uppgift. Båtarna städas grundligt efter varje event, och i båtarnas WC-utrymmen och pentry finns tvål/handsprit samt pappershanddukar tillgängligt. Möjlighet att låna seglarställ finns men då vi inte kommer kunna garantera tvätt av dessa efter varje event rekommenderar vi gästerna att själva ombesörja lämplig utomhus/friluftsklädsel och klä sig efter väder!

Dessutom anpassar vi under denna period våra avbokningsregler. Vi förstår att beslut om aktiviteter och möten just nu är mer komplicerade och känns riskabla att ta. Därför erbjuder vi, för vårens bokningar, fri avbokning ända fram till 1 vecka/7 dagar innan aktivitetsdagen!

Hjärtligt välkommen att kontakta oss för mer information och priser.

Tillsammans kan vi hjälpas åt att hålla ekonomin i gång!